En hand med penna sitter och ritar på ett papper med skisser.

Karriär

Vi söker ständigt efter nya personer att anställa. Läs mer om att vara anställd på Standby nedan.

Person monterar produkter i mörkt arbetsrum.

Din karriär – vår framtid

Våra medarbetare är vår mest värdefulla tillgång. Vi ser framtidens utmaningar som möjligheter, varför vi – som ledande leverantör av styrsystem och varningsutrustning – vill satsa på ett ledande team. Tillsammans skapar vi en innovativ, öppen och trivsam arbetsmiljö. Eftersom vi är ett tillverkande bolag, där vi dessutom både utvecklar, säljer och marknadsför våra lösningar, har vi flera spännande roller att erbjuda. Gå med i vårt team – och hjälp oss med vår vision “lead the way in road safety”.

Person packar en låda på ett lager.

Mångfald och inkludering

Mångfald bland våra anställda är en nyckelfaktor när det gäller att identifiera och uppfylla behoven på våra olika marknader. Storleken på vår personalstyrka och vårt samarbetssätt säkerställer att innovation kan frodas – trots allt för en mångfald av människor också med sig en större pool av idéer och expertis. På Standby är vi fast beslutna att upprätthålla en mångfaldig arbetsmiljö där varje individ erkänns som unik och behandlas med artighet, ärlighet och värdighet så att alla kan bidra med sina egna förmågor till företaget. Läs mer i vår uppförandekod.

Polisbil med blå ljusramp kör bredvid ett staket.

Varför Standby?

Vill du arbeta i ett dedikerat team, ha framgång och ta ansvar? Då är du på helt rätt plats hos oss. Standby erbjuder dig ett tryggt jobb och en stark kultur.

Lediga jobb

Product Manager med tekniskt intresse

Vi söker en Product Manager till vårt dedikerade sälj-och marknadsteam. Är du redo för en utvecklingsinriktad roll där du blir nyckelpersonen mellan kund och övriga interna avdelningar? Då kan vi vara platsen du söker!

Välkommen till Standby AB och vår innovativa och trivsamma kultur!

Läs mer om tjänsten och ansök här.